Over ons

Ons bedrijf

Enjoy.nl is een onderdeel van Recreatief BV. Recreatief.nl is opgericht in 1999 en is er voor de bezoeker die iets leuks in Nederland wil ondernemen. Op Recreatief.nl vindt u namelijk Uit-tips, informatie over mooie gebieden, streken en steden in Nederland en een uitgebreid aanbod van uitjes die u via onze eigen informatie- en reserveringsafdeling kunt reserveren.

Met ruim 2.500 arrangementen en combinaties die we daarin kunnen maken moet er voor iedere bezoeker iets bijzonders te vinden zijn. Van kleine tot grote groepen, van beautydag tot compleet verzorgd weekend en van het strand tot de heuvels in Zuid-Limburg. Ons aanbod is uiterst zorgvuldig geselecteerd en gevarieerd zodat er voor ieder wat wils tussen zit.

Christel Gieling Christel Gieling Directeur

Onze visie

Sinds 1999 opereren we als dé trendsettende en creatieve vrije tijd specialist en zorgen wij ervoor dat er in Nederland een ruim aanbod van leuke uitjes te boeken is. We bedenken en promoten samen met onze partners zeer veel verschillende uitjes waarbij er voor iedereen een passend aanbod is. Onze producten zijn uniek, echt genieten dus van uitjes met de beste prijs / kwaliteitsverhouding in Nederland.

Wie boekt er bij ons en waarom?

Onze b(ez)oekers waarderen de veelzijdigheid van de meer dan 2500 uitjes die we promoten. De focus ligt op kwaliteit, echt genieten dus. Onze b(ez)oekers zijn vooral op zoek naar kwaliteit in hun vrije tijd, echt tegen een eerlijke prijs. De vele b(ez)oekers waarderen ook onze manier van communiceren, geen verrassingen.

Onze uitjes zijn van A tot Z verzorgd waarbij er altijd op maat aanpassingen gemaakt kunnen worden. Veel van onze b(ez)oekers maken gebruik van telefonisch advies van één van onze vrije tijd specialisten.

We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 088-5405805. U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken op reserveringen@enjoy.nl.

Samenwerken ? Kijk op partnership.nl

Suzan Suzan Reiscontent Manager
Robin Robin Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Sjors Sjors Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Nina Nina Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Carine Carine Informatie- en reserveringsdienst / Redactie
Perfect Weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Perfect Weekend